Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оновлений Volkswagen Tiguan демонструє власні сили

Компанія VW пишається останніми новинками, які стали жертвами діджиталізації, але при цьому не втратили споживчі якості. Кроссовер на ім҆ я Tiguan наразі є головною рушійною силою продажів бренду на європейському ринку. Популярність компактних кроссоверів у світі сприяла зміцненю позицій марки Volkswagen, яка свого часу розробила модель Tiguan використавши платформу від хетчбека Golf. Рестайлінговий VW Tiguan отримав безліч нових технологій та оновлену зовнішність, що робить цей кроссовер привабливим для нових клієнтів німецького бренду.

В 2021 рік новачок увійде одразу в двох нових модифікаціях плагін eHybrid та повноцінному Tiguan R потужністю 315 к.с. Але незважаючи на появу зарядженої та економічної версії  кроссовера, популярним все одно залишиться модель з індексом 2.0 TDI із повним приводом 4Motion. Головним чином оновлення Tiguan помітні у нових світлодіодних фарах з матричною технологією IQ Light, яка використовується для автомобілів в комплектації R-Line. Також німці змінили вигляд задньої світлотехніки та колісних дисків діаметром від 17 до 20 дюймів.

Інтер҆ єр перероблений у стилі нового покоління VW Golf, де майже всі хардові кнопки стали сенсорними. Цифрова панель приладів складається з 10-дюймової системи Digital Cockpit Pro. Головним пристроєм в салоні оновленого Tiguan є інформаційно-розважальна система у складі сенсорної панелі, яка розмістилася по центру торпедо. Крім переходу на сенсорне керування функціями ми побачимо якісний та м҆ який на дотик пластик, який використаний на верхній частині торпедо. За додаткову плату можна замовити шкіряний салон та вставки з шліфованого алюмінію.

Tiguan не змінився у габаритах, тому власники оновленого кроссовера отримають 615 літрів об҆ єму багажного відсіку. Старий дизельний двигун об҆ ємом 2 літри видає 150 к.с. та здатен прискорити кроссовер до першої сотні всього за 9,3 секунди. Найбільше впевненості від водіння досягається на повному приводі 4Motion, але він йде тільки за доплату. В Volkswagen попрацювали над їздовими якостями оновленого Tiguan та додали йому більше корисних систем безпеки та допомоги водію у складних дорожніх умовах. Несподіванними для всіх стали ціни на рестайлінговий Tiguan, який подорожчав при цьому в базовому виконанні вже доступні необхідні для клієнтів опціїї…

 

 

19.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оновлений Volkswagen Tiguan демонструє власні сили

Політика конфіденційності